Ακολούθησε μας

Πώς λειτουργεί

Καλώς ήρθες στον κόσμο του Do Eat by DK!

Επιλέγοντας τα γεύματα μας, θα δεις και θα αισθανθείς την διαφορά στο σώμα σου.

Θα πρέπει όμως πρώτα, να σου δώσουμε κάποιες συμβουλές.

Diet Meal Plan
Diet Meal Plan
Αν επιθυμείς να χάσεις βάρος, το ιδανικό πλάνο για σένα είναι το Diet meal plan.
Healthy Meal Plan
Healthy Meal Plan
Αν απλώς, θέλεις επιτέλους να ακολουθήσεις ένα υγιεινό τρόπο ζωής στη διατροφή σου, το ιδανικό πλάνο για σένα είναι το Healthy meal plan.
Gym Meal Plan
Gym Meal Plan
Aν γυμνάζεσαι εντατικά και οι ανάγκες σου για πρωτεΐνες, υδατάνθρακες & ενέργεια είναι αυξημένες, σίγουρα πρέπει να επιλέξεις το Gym meal plan.
Έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εβδομαδιαίο πλάνο, πλάνο 2 εβδομάδων, ή ενός μήνα. Για όποια άλλη διευκρίνιση χρειαστείς, απλώς στείλε μας ένα email, ένα μήνυμα στο Facebook ή στο Instagram & θα σε βοηθήσουμε.
Τα προϊόντα στην μαύρη συσκευασία βρίσκονται σε προστατευτικη ατμόσφαιρα μέσω της μεθόδου κατά την οποία το τρόφιμο συσκευάζεται σε αέριο περιβάλλον διαφορετικής σύστασης από αυτήν του ατμοσφαιρικού αέρα. Γιατί ο ατμοσφαιρικός αέρας επιδρά αρνητικά στην ποιότητα και στην γεύση των συσκευασμένων τροφίμων.
Ενδιάμεσα των γευμάτων σου, αν πεινάσεις, σου προτείνω να απολαύσεις ένα φρούτο εποχής μαζί με 10 αμύγδαλα χωρίς αλάτι. Βοήθησε τον ευαυτό σου να ακολουθήσει πιστά τον νέο & υγιεινό τρόπο ζωής!
Ενδιάμεσα των γευμάτων σου, αν πεινάσεις, σου προτείνω να απολαύσεις ένα φρούτο εποχής μαζί με 10 αμύγδαλα χωρίς αλάτι. Βοήθησε τον ευαυτό σου να ακολουθήσει πιστά τον νέο & υγιεινό τρόπο ζωής!
Η ώρα της παραλαβής:
Παίρνοντας στα χέρια σου τα γεύματα μας, θα πρέπει να τα τοποθετήσεις αμέσως στο ψυγείο.
Τα προϊόντα που βρίσκονται στις συσκευασίες kraft καταναλώνονται κατευθείαν από το ψυγείο!
Τα προϊόντα, λοιπόν, που βρίσκονται στην μαύρη συσκευασία θα τα ζεσταίνεις στον φούρνο μικροκυμάτων στα 600W για 2 λεπτά αφού πρώτα αφαιρέσεις ή τρυπήσεις αρκετά την ζελατίνα τους.
Οδηγίες για την Κυριακή. Η Κυριακή είναι ημέρα ξεκούρασης. Όχι όμως όπως την φαντάζεσαι ή όπως την έχεις συνηθίσει. Δεν είναι cheat day… Είναι detox day! Την Κυριακή τρεφόμαστε με φρούτα & λαχανικά φρέσκα, βραστά ή ψητά και απομακρύνουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας.

Ειδική συσκευασία

Τα οφέλη της συσκευασίας σε προστατευτική ατμόσφαιρα είναι τα εξής:

Παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας
Περιορισμός των μικροβιακών αλλοιώσεων
Διατήρηση της γεύσης και του αρώματος
Κατάργηση χρήσης χημικών συντηρητικών
Περιορισμός της οξείδωσης των βιταμινών και των υπολοίπων θρεπτικών συστατικών
Τα τρόφιμα διατηρούνται υγιεινά και φρέσκα χωρίς δυσάρεστες οσμές

Σου εύχομαι καλή απόλαυση!

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη,

Δέσποινα Καϊσίδου
X